Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Ipari partvisok

Portörlő mop

A portörlő mopokkal a finom seprést a terempartvisokat helyettesíthetjük. Áruházakban, raktárakban a napi takarítás során a nem túl nagy porterhelés, és a néhány apró darabos hulladék felseprésére a legkönnyebb, leggyorsabb megoldás. Az ollós moppal a kifejezetten  nagy szabad területeken, akár 150-180 cm munkaszélességgel haladhatunk nagyon gyorsan.

 

TTS_portörlő_rendszer.pdf

     
Száraz portörlő moptartó
40, 60, 80, 100 cm
Száraz portörlő mop 40, 60, 80, 100 cm Ollós V seprő mop 2 x 100cm mop 

Terempartvis

A lágy termepartvisokat elsősorban beltéri használatra, a finom por felseprésére ajánljuk. 
A közepes erősségű partvisokat már bel és kültéren egyaránt használhatjuk. A finom port nem tudja olyan szépen össze gyüjteni mint a lágy partvis, azonban a nagyobb méretű hulladékok, kavicsok levelek, nagyobb mennyiségben is jól felseperhetők.
 Az erős szálú, durva partvisok elsősorban raktártakarításra ajánlott takarító eszközök. Aszfalt, beton, térkő felületek seprésére kínálnak megoldást. A darabos hulladékok, fadarabkák, kisebb-nagyobb kavicsok, levelek seprésére.

TTS partvisok.pdf

     
Terempartvis lágy, 30,50 80 cm szélességben Terempartvis közepes erősségű szállal, 30, 45, 60 cm szélességben Partvis erős szállal
60, 80 cm szélességben

Kültéri seprűk, parvisok


 Az erős szálú, durva partvisok elsősorban kültéri, vagy raktártakarításra ajánlott takarító eszközök. Aszfalt, beton, térkő felületek seprésére kínálnak megoldást. A darabos hulladékok, kisebb-nagyobb kavicsok, levelek seprésére.
A V seprű, vagy más néven ollós partvis a nagy felületű aszfalt vagy térburkolatok gyors felseprésére kínálnak megoldást. A kívánt munkaszélességnek megfelelően nyitjuk szét a partvisok szárát, és egyenletesen tolva, görgeti maga előtt a hulladékot.

     
Közepes szálerősségű partvisok Erős szálú partvisok V seprű, ollós partvis

A nagyobb felületek száraz takarítására a portörlő mop, nagyon hatékony seprést helyettesítő megoldás, jó minőségű padlóburkolat esetén . Az egyenletlenebb beton, aszfalt vagy mély fugás járólap, térburkolat esetén különböző szálerősségű ipari partvisokból választhatunk.
 

További Ipari partvisok

akciók
További információk
Ipari partvisok © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés