Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Padlótisztítógép alkatrészek, akkumulátorok

Padlótisztítógép kefék


A padlótisztítógépek, egytárcsás súroló gépek keféi időszakonként cserére szorulnak. Kérjük adja meg a padlótisztítógépe pontos típusát, a kefe átmérőjét, esetleg a felhasználás jellegét az ajánlatkérés rovatban, és mi rövid időn belül elküldjük Önnek a megfelelő kefe pontos árát, cikkszámát. Ha ritka géptípusról van szó és a kefe már nem rendelhető, akkor az ép kefetest újra fűzhető, 1-2 hét szállítási haráridővel megrendelhető.
 

       
 Standard súrolókefék PP 0,5 - 08mm  Lágy súrolókefe, szőnyegfelületekhez Kopásálló SIC kefe  Hengerkefék keménypadlóhoz, szőnyegfelületkre

Pad-ek, padtartók


A pad súrolókorongok padlótisztító gépek, egytárcsás súroló gépek hatékony súroló eszközei. Elsősorban sima műgyanta, ipari padlóbeton és fugamentes padlóburkolatok napi és időszakos takarítására ajánjuk. A normál PP súrolókeféknél sokkal hatékonyabb súrolás végezhető azonos padlótisztító géppel. A gép munkaszélességének, a kefe átmérőnek megfelelően kell pad méretet választanunk 254, 280, 305, 330,355, 380, 406, 432, 460, 505, vagy 530 mm átmérőben, a súrolás erősségének megfelelő színben.

     
Fehér, lágy pad érzékeny feleületekre, polírozásra. Piros pad, napi takarításra.  Zöld pad, napi takarításra.

     
 Barna pad, erőteljes súrolásra, alaptakarításra. Fekete pad,  a legerősebb szennyeződés és bevonatolás eltávolításra. Pad tartó, a súroló korongok felfogatására egytárcsás súrolókhoz, padlótisztító gépekhez.

 

Szívóélgumik


A padlótisztítógépek a kijuttatott vizet a súrolás után visszaszívják a szennyvíztartályba. A tisztítás minőségét nagymértékben befolyásolja a szívóélgumik állapota, kopottsága. A megfelelő minőségű szívóélgumival, jól beállított szívófejjel, megfelelő szívóerővel a padlótisztítógépek enyhén nedves felületet hagynak maguk után, amely néhány perc múlva már járható. Különösen fontos szempont ez a nagyforgalmú bevásárló központok, üzemek padlóburkolatain, ahol a takarítást követően szinte azonnal megjelenik a gyalogos, vagy akár a targonca forgalom. Ha nem megfelelő a padlótisztító gép visszaszívása, a közlekedők az elhagyott vizet továbbhordják a felületen, rontva a korábban takarított felületeket és a vizes padlóburkolat csúszása fokozott balesetveszélyt jelent.
Kérjük adja meg a padlótisztítógépe pontos típusát, a szívóélgumi pontos hosszát,  az ajánlatkérés rovatban, és mi rövid időn belül elküldjük Önnek a megfelelő szívóélgumi árajánlatát.

  
  
  padlótisztító gép szívófej komplett  padlótisztító gép szívóél gumi  

 

Gégecsövek


Kérjük adja meg a padlótisztító gépe pontos típusát vagy a gégecső belső átmérőjét mm-ben az ajánlatkérés rovatban, és mi rövid időn belül elküldjük Önnek a gégecső pontos árát, cikkszámát.
A speciális használati körülményeket mint intenzív kopás, magas hőmérséklet stb. kérjük külön megjegyezni.

     
Beépített feltöltő cső
leegyszerűsíti a gép újratöltését 
Szívómotor készlet
Jobb szívóteljesítményt biztosít a felszívóélnél. Különösen hasznos, ha egy csepp víz sem maradhat a felületen. 
Kézi felszívó készlet
Lehetőséget nyújt a kezelő számára, hogy egy extra szívóegység beépítésével manuális takarítást végezzen 

Padlótisztítógép szívómotorok


 A padlótisztítógépek karbantartása során a természetes kopás miatt gyakran kell a szívómotor  szénkeféket ellenőrízni, cserélni. Ha időben nem észleltük a kopást a szívómotor károsodhat, cseréje szükséges. Kérjük adja meg a padlótisztítógépe pontos típusát, a működtető feszültséget,  az ajánlatkérés rovatban, és mi rövid időn belül elküldjük Önnek a megfelelő szívómotor vagy a szénkefe árajánlatát.

Szívómotor kereső

Az alábbi katalógusut megnyitva, a keresőbe a típust beírva, megkapjuk a megfelelő szívómotor cikkszámát. Pl.: Nilfisk BA 531 - SY711146


 Szivomotorok_tipus_szerint.pdf


A megkapott cíikkszámot az alábbi táblázatba beírva megkapjuk a szívómotor nettó árát €-ban. 
Pl.: Nilfisk BA 531 szívómotor SY711146 nettó ár 94,1 €.

Szvomotorok_meret_szerint_arjegyzek.pdf

 

     
By-pass rendszerű szívómotorok egy, kettő vagy három lépcsős kivitel 24, 36 V -,  230 V ~ By-pass rendszerű szívómotorok egy vagy két lépcsős kivitel,
24, 36 V -,  230 V ~
By-pass rendszerű szívómotorok egy vagy két lépcsős kivitel
24, 36 V -,  230 V ~

Padlótisztítógép akkumulátorok, akkumulátor töltők


A padlótisztítógépek üzemeltetéséhez megfelelő munka, vagy meghajtó akkumulátorok szükségesek, amelyek folyamatosan, több órán keresztül tudják biztosítnai a 30 - 80 amper áramerősséget. A gépkocsi indító akkumulátorok felépítésüknél fogva sem üzemórában, sem élettartamban ezt a terhelést biztosítani nem tudják. A hajtó akkumulutárok is többféle élettertamban, 300, 600, 900 vagy akár 1200 ciklusú kivitelben rendelhetők.
Kérjük adja meg a padlótisztítógépe pontos típusát, a napi igénybevételét az ajánlatkérés rovatban, és mi rövid időn belül elküldjük Önnek az akkumulátorok árajánlatát.
 

       
 Savas akkumulátor  Gel akkumulátor  Telep akkumulátor Akkumulátor töltő 

 

Padlótisztítógép alkatrészek


Padlótisztítógéphez speciális alkatrészek, vízszivattyúk, mágnes szelepek, vezérlő panelek, kerekek, görgők szinte minden típushoz rendelhetők.
Az ajánlatkérés rovatban adja meg a padlótiszítógépe pontos típusát, a szükséges alkatrészt, rövidesen küldjük árajánlatunkat.
Szakszervizünk tanácsadással, szervizszolgáltatással segít a hiba elhárításában.
 

Padlótisztítógép alkatrészek:

kerekek, görgők, kefe és szívófej emelő motorok, bowdenek,  mikrokapcsolók, szivattyúk, szűrők,stb.

 

 

A padlótisztítógépek üzemeltetése során a kefék, a szívóélgumik, a szívómotorok, az akkumulátorok elhasználódása  idővel cserét, karbantartást igényel. Szervizünk szaktanácsadással, alkatrészek és tartozékok,  szállításával vagy konkrét karbantartási, javítási szolgáltatással áll rendelkezésükre.


 

További Padlótisztítógép alkatrészek, akkumulátorok

akciók
További információk
Padlótisztítógép alkatrészek, akkumulátorok © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés