Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Tisztítószer adagolástechnika

Tisztítószer kiöntő, mérőeszközök

A tisztítószer pontos kiméréshez a legegyszerűbb eszközök a kalibrált mérő edények, mérő kancsók.
A kannacsapok alkalmazásával a nehéz kannák mozgatását kerülhetjük ki. A kannacsapok kupak helyére való felcsavarásásával, a kannát vízszintesen a polcon elfektetve a kannacsap kinyitásával engedhetünk tisztítószert a mérő edényekbe. A kannacsapok kialakítása visszavezeti a levegőt a kannába, így vákuum nem keletkezik, jól szabályozhatóan, egyenletesen folyatható ki a tisztítószer.
A kannakiöntő a kézi kiöntésnél, pontos, melléfolyásmentes töltést tesz lehetővé. A kiöntő flexibilis csövét pontosan beállíthatjuk a kitöltés irányába.
 

     
mérő edények, mérő kancsók
200 ml, 1,5 liter
kannacsapok
5 és 10 literes kanna,
25 literes kanna,
220 literes hordó
kanna kiöntő
5 és 10 literes kanna,
20 literes kanna 

Porlaszó kannák, szórófejek

A tisztítószer szórófejekkel, flakonokkal a tisztítószerek gyors felpermetezését végezhetjük el. Üvegtisztítás, bútor berendezés, nyílászárók kézi takarításánál a takarítókocsikhoz rendszeresítve ajáljuk.

     
Szórófej 500ml, 1 liter flakonokhoz

Porlasztó flakon
1 liter

Permetező
2,3,6,9 liter

Habosító készülékek

A kézi habosító készülék a hálózati víznyomásról működtetve, felszívja a tartályából a tisztítószert, és habosított formában tudjuk felpermetezni a takarítandó felületre.
A fali habosító készülékek a hálózati víznyomásra fix bekötéssel, az alatta elhelyezett tisztítószer kannából szívják fel a tisztítószert. A különböző hosszúságú takarító tömlőkkel tudjuk a habosított tisztítószert a felületre permetezni. A behatási idő lejárta után a készülék takarító tömlőjével leöblíthetjük tiszta vízzel a felületet.
A habosító tartályt tisztítószer oldattal feltöltve, sűrített levegő nyomás alá helyzzük, és a szórószár szelepet működtetve permetezzük fel a habosított tisztítószert a felületre.
 

     
kézi habosító készülék fali habosító készülék habosító tartály, 24 liter, inox

A tisztítószer adagolás és higítás megfelelő rendszerének kiválasztása, gazdaságos felhasználást, állandó minőséget, kényelmes, ellenőrízhető alkalmazást tesz lehetővé.
Néhány kiöntő, adagoló, mérő eszköz használatával a nagyobb kiszerelésű, ezáltal olcsóbb és gazdaságosabb tisztítószereket, koncentrátumokat alkalmazhatunk.
A zárt rendszerű tisztítószer higító injektorok állandó koncentrációt biztosítanak, kizárva a személyektől függő egyedi higítási értékeket, amely  jelentős tisztítószer megtakarítást jelenthet, és állandó minőséget eredményez.
 

További Tisztítószer adagolástechnika

akciók
További információk
Tisztítószer adagolástechnika © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés