Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Ipari tisztítószer adagolás technika

Szórófejek, porlasztó flakonok

A tisztítószer szórófejekkel, flakonokkal a tisztítószerek gyors felpermetezését végezhetjük el. Gépek, berendezések, alkatrészek felültére az előhigított tisztítószer oldat egyenletesen felpermetezhető, a ható idő lejárata után letörölhető, öblíthető.

     
Szórófej 500ml, 1 liter flakonokhoz

Porlasztó flakon
1 liter

Permetező
2,3,6,9 liter

Tisztítószer permetező és habosító tartályok

A habosítás megnöveli a tisztító és fertőtlenítő szerek behatási idejét, ezzel javítva a hatékonyságot, gazdaságosságot. A tisztítószer habosító tartályokat a nagyobb felületek tisztítószer felviteléhez ajánljuk. Gépek, berendezések, élelmíszeripar, járműipar tisztítási feladataira. A tartályt tisztítószer oldattal feltöltve, sűrített levegő nyomás alá helyzzük, és a szórószár szelepet működtetve permetezzük fel a habosított tisztítószert a felületre.

A tisztítószer permetező tartályokat a nagyobb felületek felpermetezésére ajánljuk. Gépek, berendezések napi tisztítására. A tartályt tisztítószer oldattal feltöltve, sűrített levegő nyomás alá helyezzük, és a szórószár szelepet működtetve permetezzük fel a tisztítószert a felületre.

     
Habosító tartály
24 liter festett
Habosító tartály
24 liter inox
Habosító tartály 
 50 liter festett

Nagynyomású mosó, gőzborotva habosító tartozékok

 A habosítás lényege, hogy a tisztító és fertőtlenítő szerek hatóideje a függőleges felületeken is biztosítható legyen.  A szabálytalan alakos felületek, tartályok, acélszerkezetek egy jó tisztítószer választással, szinte kefe nélkül, habosítással és nagynyomású mosással megtisztíthatók, zsírtalaníthatók.
 Az alkalmazandó technológiát nagymértékben befolyásolja a tisztítószer habosíthatósága. Jól habosítható termékek esetén a nagynyomású mosókhoz csatlakoztatható injektor és habosító szár a legegyszerűbb megoldás.
Az injektor szinte százalékpontosan beállítható a szükséges koncentrációra 0 és 5 % között.
 

     
 Felhasználás Hobby gépekhez  Félipari-ipari gépekhez   Ipari, nagy vízteljesítményű gépekhez

Az ipari tisztítószerek gazdaságos adagolását mérő edények, injektorok, adagoló szivattyúk biztosítják. A megfelelően előhigított tisztítószereket porlasztókannával, permetezőkkel vagy  habosítás technológiával juttatjuk fel a tisztítandó felületre. A tisztítószer behatási időt biztosítva, kezdődhet a  súrolás és az öblítés.
 

További Ipari tisztítószer adagolás technika

akciók
További információk
Ipari tisztítószer adagolás technika © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés