Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Takarítókocsik

Takarítókocsik fém vázzal

Takarító kocsik fém vázzal. Stabil kivitel,  esztétikus, egységes megjelenés.
A takarító kocsi elnevezéssel párhuzamosan  gyakran a szervizkocsi kifejezést is használjuk, hiszen a szolgáltatási lehetőségek korlátlanok. Az alábbi képek csak a leggyakoribb típusokból ad ízelítőt, a teljes kínálatot bemutatni szinte lehetelen, hiszen egy-egy gyártó  kínálata akár 50 féle összeállítás is lehet.
Modular 112 takarító kocsi. Felmosás, hulladékgyüjtés, berendezések, nyílászárók lemosása egy folymatban.
Modular 150 takarító kocsi. Felmosás, hulladékgyüjtés, a krómozott tároló kosarakban kézi takarító eszközök, törlőkendők, szóróflakonos tisztítószerek tárolása.
Modular 180 takarító kocsi. Felmosás, hulladékgyüjtés, berendezések, nyílászárók lemosása, papír töltőanyagok, cseretextíliák  tárolása a műanyag tálcákon.

  Modular.pdf
Modular 112 Modular 150 Modular 180

 

Takarítókocsik műanyag kivitel

Takarító kocsik műanyag vázzal. Könnyű kivitelű, tartós megoldást jelentenek. Az agresszív környezetben (magas páratartalom, ammónia és egyéb hatások miatt ) nem kell a korrrózió hatásaival számolnunk.

Nickstar.pdf

Nick Plus 10 Nick Plus 110 Nick Star 320


Takarító, szervizkocsik műanyag kivitelben, szinte korlátlan számú összeállításban. Panziók, szállodák, élelmiszeripar, egészségügyi intézmények vagy kórház, minden területre magtaláljuk az optimális kilalakítást.

Greenline.pdf

Green 40 Green 165 Green 190

 

A takarítókocsik a takarítás során felmerülő feladotkhoz szükséges eszközök és anyagok tárolását, működtetését biztosítják. Így a takarító személyzet egységként viheti magával a sepréshez, felmosáshoz, letörléshez, szemétgyüjtéshez, szükséges eszközöket, törlőkendőket, tisztítószereket. A mosdók töltéséhez a kéztörlőket, toalett papírokat. A takarító szervizkocsi kiválasztásánál mindig a területen adódó takarítási folyamatokat gyüjtsük össze, és ennek megfelelően válasszunk felszereltséget. Egy jól felszerelt takarító kocsival megnövelhetjük az egy főre jutó takarított négyzetmétereket.
 

További Takarítókocsik

akciók
További információk
Takarítókocsik © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés