Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Felmosókocsik

Egyvödrös felmosókocsik

Az egyvödrös felmosókocsikat 20 - 200 mfelületű, vízálló kemény padlóburkolatok napi felmosására ajánljuk. Intézmények, hivatalok, iskolák, irodák közösségi területek napi gyors felmosására ajánlott megoldás. Az egyvödrös kialakítást olyan helyekre ajánljuk, ahol a tároló hely nem teszi lehetővé a kétvödrös takarító kocsi használatát, vagy a szintkülönbség miatt könnyebb a mozgatása.
 A felmosókocsi alapfelszereltségben tartalmazza a vázat kerekekkel, a műnyag vödröt és a mop prést. A megfelelő felmosó eszközt, mop-ot a felmosóeszközök címszó alatt találunk. 

        

Nick_.pdf
Nickplus.pdf
Trolley&Elvis.pdf

15 és 25 liter 15 és 25 liter 25 liter

 

Kétvödrös felmosókocsik

A felmosókocsi két vödörrel minőségi takarítást biztosít. Az egyvödrös alkalmazás esetén azonos vödörből áztatjuk és ugynabba a vödörbe csavarjuk ki a mopot. Az áztatásnál a mop a már kifacsart szennyvizet szívja fel mégegyszer. A kétvödrös felmosókocsi esetén a kék vödörből áztatunk, a mop felszívja a tisztavizet, a moppréssel kinyomva a piros vödörbe juttatva a szennyvizet. A felmosó mop így mindíg tiszta vizzel öblítve kezdheti a felmosást. Ha a felmosás gyorsan kell, hogy felszáradjon, használjunk padlólehúzót. A padlólehúzóval a járólapról a felmosóvizet egy helyre a felmosó kocsi közelébe húzzuk, (a padlólehúzó gumiél úgy működik mint az ablaklehúzó) a moppal a lehúzott felmosóvizet felitatjuk, majd a moppréssel helyben kicsavarjuk. Gyorsabb, tisztább eremény, hamarabb felszáradt felület.


2 x 15 és 2 x 25 liter 2 x 15 és 2*25 liter 2 x 25 liter

A felmosó kocsik a képen látható felszereltségben rendelhetők, a felmosó eszközök, mopok, talpas vagy tengerész mopokat lásd a felmosó eszközök címszó alatt.

A felmosó kocsikat bármely vízálló keménypadló burkolat napi felmosására ajánljuk. Ha háztartási felmosóvödör kicsinek bizonyul, a padlótisztító gépek nagynak, vagy drága megoldásnak tünnek, akkor az ideális megoldás a felmosókocsi, gyors minőségi felmosást biztosítva.. A kocsi könnyen kezelhető, kereken gurulva, nagy felületeken akár 50 liter felmosóvizet is könnyedén mozgathatunk. A moppréssel a szükséges mértékben tudjuk kinyomni a nagytömegű tengerész vagy talpas mopokat. (Ilyen moptömegek kézzel vagy  facsaró kosárral már nem kezelhetők.) A kétvödrös felmosókocsik alkalmazásával tisztább felület érhető el. Az egyik vödörből áztatjuk a mopot, amiből felszívja a tiszta vizet, a másik vödörbe facsarjuk a szennyvizet, így a mop mindig tiszta vizes öblítést kap. A korábbi szennyvizet ezáltal nem visszük fel a mosandó felületre, így mindig tiszta vizes moppal dolgozunk, és minőségibb takarítás, tisztább felület érhető el.
 

További Felmosókocsik

akciók
További információk
Felmosókocsik © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés