Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Tisztítószer adagolás technika

Tisztítószer kanna kiöntő, mérő eszközök

A tisztítószer pontos kiméréshez a legegyszerűbb eszközök a kalibrált mérő edények, mérő kancsók.
A kannacsapok alkalmazásával a nehéz kannák mozgatását kerülhetjük ki. A kannacsapot a kupak helyére felcsavarva, a kannát vízszintesen a polcon elfektetve, a kannacsap kinyitásával engedhetünk tisztítószert a mérő edényekbe. A kannacsapok kialakítása visszavezeti a levegőt a kannába, így vákuum nem keletkezik, jól szabályozhatóan, egyenletesen folyatható ki a tisztítószer.
A kannakiöntő a kézi kiöntésnél, pontos, melléfolyásmentes töltést tesz lehetővé. A kiöntő flexibilis csövét pontosan beállíthatjuk a kitöltés irányába.

     
mérő edények, mérő kancsók
200 ml, 1,5 liter
kannacsapok
5 és 10 literes kanna,
25 literes kanna,
220 literes hordó
kanna kiöntő
5 és 10 literes kanna,
20 literes kanna 

Tisztítószer adagoló kézi pumpa

A kézi adagoló pumpa egyszerű, pontos adagolást tesz lehetővé. Az adagoló pumpa teljes lenyomással mindig azonos mennyiséget adagol, így a lenyomások számával pontosan elérhető a kívánt higítási arány.
A kannákra szerelt adagoló pumpa használata estén nem kell emelgetni a sok esetben 25 kg-os kannákat, csak néhány nyomás és a kívánt mennyiséget a mérő edénybe töltöttük.
A fali kézi tisztítószer adagoló pumpákat a helyhez kötött tisztítószer kiméréskhez, mint pl. kézi kettő vagy háromfázisú mosogatáshoz ajánljuk. Az adagolót a mosogató medence fölé a falra rögzítjük. A tisztítószeres kannát a mosogató medence alatt helyezzük el, az adagoló pumpa szívócsövét a kannába lógatva, csak a vízmennyiségnek megfelelően néhány nyomás, és az adagoló pumpa kifolyó csövén a megfelelő tisztítószer mennyiség  a mosogató medencébe  került.

     
kézi pumpa
1literes flakonra
kézi pumpa
5, 10, 20 literes kannára
kézi pumpa, falra szerelhető
10-30 ml/nyomás 

Tisztítószer bekeverő, higító injektorok

A tisztítószer bekeverő, higító injektorokat olyan területekre ajánljuk, ahol mindig azonos higításra van szükség. Kézi mosgatás, felmosó víz, padlótisztítógépek töltése stb.
A tisztítószer injektort a hálózati víznyomásra kötve, a készüléken átáramlott vízmennyiség a kalibrált fúvókán keresztül a megfelelő mennyiségű tisztítószert szívja fel és keveri az átáramlott víz mennyiséghez. A készülék kivezető csövén a megfelelő arányban higított tisztítószeres oldat folyik ki, amellyel tölthetők a vödrök, mosogató medencék, padlótisztítógépek.

   

tisztítószer higító injektor
1 utas
(egy fajta tisztítószerhez)

tisztítószer higító injektor 
3 utas
(három fajta tisztítószerhez)

Szórófejek, porlasztó kannák

A tisztítószer szórófejekkel, flakonokkal a tisztítószerek gyors felpermetezését végezhetjük el. Üvegtisztítás, bútor berendezés, nyílászárók kézi takarításánál a takarítókocsikhoz rendszeresítve ajáljuk.

     
Szórófej 500ml, 1 liter flakonokhoz

Porlasztó flakon
1 liter

Permetező
2,3,6,9 liter

Tisztítószer permetező tartályok

A tisztítószer permetező tartályokat a nagyobb felületek felpermetezésére ajánljuk. Gépek, berendezések napi tisztítására. A tartályt tisztítószer oldattal feltöltve, sűrített levegő nyomás alá helyezzük és a szórószár szelepet működtetve permetezzük fel a tisztítószert a felületre.

     
Permetező tartály
24 liter festett
Permetező tartály
24 liter inox
Permetező tartály 
 50 liter festett

Tisztítószer habosító tartályok

A habosítás megnöveli a tisztító és fertőtlenítő szerek behatási idejét, ezzel javítva a hatékonyságot, gazdaságosságot. A tisztítószer habosító tartályokat a nagyobb felületek tisztítószer felviteléhez ajánljuk. Gépek, berendezések, élelmíszeripar, járműipar tisztítási feladataira. A tartályt tisztítószer oldattal feltöltve, sűrített levegő nyomás alá helyzzük, és a szórószár szelepet működtetve permetezzük fel a habosított tisztítószert a felületre.

     
Habosító tartály
24 liter festett
Habosító tartály
24 liter inox
Habosító tartály 
 50 liter festett

Habosító készülékek

A kézi habosító készülék a hálózati víznyomásról működtetve, felszívja a tartályából a tisztítószert, és habosított formában tudjuk felpermetezni a takarítandó felületre.
A fali habosító készülékek a hálózati víznyomásra fix bekötéssel, az alatta elhelyezett tisztítószer kannából szívják fel a tisztítószert. A különböző hosszúságú takarító tömlőkkel tudjuk a habosított tisztítószert a felületre permetezni. A behatási idő lejárta után a készülék takarító tömlőjével leöblíthetjük tiszta vízzel a felületet.

   
kézi habosító készülék fali habosító készülék

A tisztítószer adagolás és higítás megfelelő rendszerének kiválasztása, gazdaságos felhasználást, állandó minőséget, kényelmes, ellenőrízhető alkalmazást tesz lehetővé.
Néhány kiöntő, adagoló, mérő eszköz használatával a nagyobb kiszerelésű, ezáltal olcsóbb és gazdaságosabb tisztítószereket, koncentrátumokat alkalmazhatunk.
A zárt rendszerű tisztítószer higító injektorok állandó koncentrációt biztosítanak, kizárva a személyektől függő egyedi higítási értékeket, amely  jelentős tisztítószer megtakarítást jelenthet, és állandó minőséget eredményez.
 

További Tisztítószer adagolás technika

akciók
További információk
Tisztítószer adagolás technika © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés