Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Ablaklehúzók, ablakmosók

Ablaklehúzók

 Ablaktisztító eszközök legfontosabb eleme a jó minőségű ablaklehúzó. Rozsdamentes acél sínben a szilikonos gumiél a lelke az ablaktisztításnak. Az ablaklehúzó használható kézi eszközként, vagy magasabb ablakoknál a teleszkópos nyél végére csatlakoztatva, létra nélkül végezhetünk ablak tisztítást.

 

TTS ablakozó eszközök.pdf

     
Ablaklehúzó 25,35,45, 55 cm szélességben Forgatható ablaklehúzó 25,35,45, 55 cm szélességben

Pótgumi ablaklehúzó sínbe,
92, 105 cm hosszúságban

Ablakmosó, vizező

Az ablakmosó eszközzel az ablak lemosását, vizezését, a rátapadt szennyeződés feloldását, megmozgatását végezzük. Az ablaklehúzó már csak a feloldott szennyeződéseket, a vizet kell, hogy szépen lehúzza.  A háztartási eszközöknél gyakori, hogy az egyik oldala az eszköznek a lemosó (mopos vagy szivacsos) a másik oldala a lehúzó. A profi ablaktisztító rendszereknél az ablakmosó és a lehúzó szinte mindig külön eszközként szerepel.

TTS_ablakozó eszközök.pdf

     
Ablakmosó huzat tartó 25,35,45,55 cm szélességben Forgatható ablakmosó huzat tartó 25,35,45,55 cm szélességben Ablakmosó huzat 25,35,45, cm szélességben

A forgatható ablakmosó tartót a magasan vagy nehezen hozzáférhető ablakfelületekhez ajánljuk.

Az újságpapíros ablaktisztítás ideje lejárt. A minőségi, gyors ablaktisztításhoz csak néhány eszköz, ablakmosó, ablaklehúzó, egy kaparó, egy vödör, egy nagyon jó tisztítószer szükséges, és az ablaktisztításban verhetetlenek vagyunk.
Az ablaktisztításra gépeket a profi takarítócégek sem használnak, hiszen a kis gőzös és egyéb gépek telmelékenységben és minőségben sem tudják felvenni a versenyt a profi eszközökkel.
Az ablaktisztításra gépet csak nagyon szennyezett felületek esetén, előmosásra szoktak alkalmazni, amely után, foltmentes felületet szintén kézi eszközökkel, ablaklehúzóval biztosítják.

 

További Ablaklehúzók, ablakmosók

akciók
További információk
Ablaklehúzók, ablakmosók © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés